joi, 4 septembrie 2008

Tu ai Valoare!



Daca vrei intr-o buna zi sa vezi cat valorezi, sa stii ca pe eticheta vietii tale scrie "ISUS" fiindca acesta este pretul pe care l-a dat Dumnezeu ca sa te salveze 1 Corinteni 6:19-20, 1 Petru 1:18-19. Prin moartea Lui pe crece ti-a rascumparat pacatele. In fata Lui Dumnezeu "valorezi" cat Isus, fiindca atat a platit El pentru tine , prin aceasta se afirma valoarea pe care o ai in fata lui D-zeu! Tu ai Valoare! Dumnezeu in tine a Investit!

Ceva frumos in aliniatul urmator…

Privesti zi de zi in oglinda sufletului tau, Dar nici tu nu mai stii cine esti, Din gura lumii vorbele ce ies, Se invart in jurul tau, De atat vreme incat ai inceput si tu sa le crezi.Si a pierit cel care ai fi putut sa fii

In fiecare noapte, asternutul tau, Inghite lacrimi de durere, Ale tale ganduri triste te framanta greu, Ai devenit o umbra fara de putere. Si a pierit cel care ai fi putut sa fii. Daca n-ai fi renuntat sa mai crezi ca…Tu ai valoare mai mult decat ti-au spus,Tu ai valoare prin sangele lui Isus, Tu ai valoare, Dumnezeu in tine-a investit, Tu ai valoare,sa nu te mai lasi umilit.

Alunga-ndoiala din viata ta, Inchide usa-n urma ei si fa curat, Invita-l pe Cel ce te-a creat, Si daca-l rogi sa stea,El nu va mai pleca!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Wau!! Super tare!! Fain blog. trebuie sa-mi fac timp sa-mi creez si eu unul. Am zis de mult..
:D
Blessings!